آداب غذا خوردن
طب سنتی توصیه های فراوانی برای رعایت بهداشت فردی و اصول تغذیه دارد .
این بار از کتاب درمان طبیعی بیماری ها نوشته احمد حاجی شریفی نمونه هایی از آن را ارائه می کنیم. قبل از آن لازم است این طبیب را به شما معرفی کنیم.
احمد حاجی شریفی معروف به عطاراصفهانی در شهر اصفهان متولد شد. گیاه شناسی و طب در خانواده وی نسل به نسل ادامه داشته است. او کتاب های زیادی درباره طب و گیاهان دارویی دارد.
توصیه ها:
۱ - غذا را با نام خدا شروع کنید و با شکر او به پایان برید.
۲ - غذا را آهسته و آرام میل کنید و قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید.
۳ - حین غذا خوردن، کفش به پا نداشته باشید.
۴ - از تماشای صحنه های مهیج یا صحبت کردن با دیگران حین غذا خوردن بپرهیزید.
۵ - استفاده از شربت های ایرانی مانند سکنجبین، آلبالو ، ریواس،شربت ، رب انار و شربت آبلیمو به جای نوشابه های گوناگون مفید است. نوشابه های گازدار از محصولات مرگ آور است که متأسفانه باعث بروز بواسیر، کولیت و خونریزی دستگاه گوارش و انواع سرطان های معده، کبد و روده می شود.
۶ - بهتر است غذا را در ۲ وعده صبح و عصر میل کنید.
۷ - هر چه غذاهایی مانند آش و سوپ کمتر مصرف شود و به جای آن غذاهای سرخ کردنی و چرب مصرف شود، رنگ سلامتی را کمتر خواهید دید.
منبع : روزنامه خراسان - بخش سلامت